vineri , iunie 21 2024
Breaking News
Home / Servicii / Studio Brasov

Studio Brasov

Ce bonusuri primesc fetele care lucreaza intr-un studio in Brasov?

Dupa cum bine stim cu totii, multe fete au ales sa-si indrepte atentia spre un studio videochat Brasov. Fetele doresc sa practice videochatul in primul rand datorita veniturilor foarte mari obtinute din aceasta activitate.

Se spune ca modelele de videochat castiga 2000 – 3000 de dolari in fiecare luna. Ei bine, exista modele care au venituri lunare mult mai mari. Despre acestea vom discuta in randurile care urmeaza. Asadar, daca te tenteaza o astfel de cariera merita sa citesti pana la final.

Veniturile modelelor care activeaza intr-un studio videochat Brasov

Inca de la inceput, modelele de videochat castiga bani multi. Fetele pot castiga inca din prima luna cel putin 1000 de dolari. Cele care se descurca foarte bine insa, si din prima luna castiga mai multi bani.

Studio Videochat BrasovMulte modele care au ajuns deja la un an vechime, iar acum castiga minim 5000 de dolari lunar. Alte modele care lucreaza chiar si in weekend, castiga in jur de 8000 – 10.000 de dolari luna de luna. Trebuie facuta precizarea insa ca, primesc si diverse bonusuri.

In momentul in care ajung la o anumita perioada de timp petrecuta in studio, modelele sunt recompensate. De exemplu, unele studiouri ofera de la cateva sute la cateva mii de dolari pentru un an de munca. Alte studiouri isi recompenseaza modelele si cand ajung la 6 luni vechime in studio.

Cand modelele recomanda alte fete iar acestea devin modele, primesc bonus de recomandare. Si aici trebuie precizat ca suma de bani difera de la un studio la altul. Unele studiouri de videochat sunt mai generoase decat altele. Bonusurile de recomandare pot ajunge chiar si la 1000 de dolari.

Studiourile isi recompenseaza de asemenea cele mai bune modele. De regula, modelul cu cele mai bune performante intr-o luna, este recompensat cu diverse sume de bani.

Deci, dupa cum se poate vedea, veniturile modelelor care lucreaza intr-un studio videochat Brasov sunt mari. Sunt mult mai mari decat media salariilor din Romania, deci merita luata in considerare o asemenea cariera.

Exista si alte beneficii?

Nu doar salariile fetelor care lucreaza intr-un studio videochat Brasov sunt atractive. Studiourile le ofera si multe alte avantaje modelelor. In acest fel le atrag spre o astfel de cariera.
Un alt beneficiu major este reprezentat de programul flexibil de munca. Nu toata lumea isi permite sa lucreze cand doreste. In schimb, fetele care isi desfasoara activitatea in aceasta industrie se bucura de acest privilegiu. Daca doresc, pot alege sa lucreze doar pe timpul noptii, sau daca doresc pot lucra de dimineata.

Modelele de videochat pot lucra si de acasa dar si de la studio. Cele mai multe fete aleg insa sa isi desfasoare activitatea la studio. Acolo au decorul perfect pentru aceasta activitate, si au si aparatura de ultima generatie. Au de asemenea o viteza foarte buna la internet. In plus, beneficiaza de suport 24/7.

In afara celor mentionate, studiourile de videochat le ofera modelelor si diverse cadouri si vacante exotice. Le ofera de asemenea sedinte foto videochat gratis si nu numai.

In aceste conditii, este cat se poate de firesc ca fetele sa isi doreasca o asemenea cariera. Nu doar ca vor obtine independenta financiara, ci se vor bucura de multe alte avantaje.
Daca vrei si tu un astfel de job, aplica pentru a deveni model intr-un studio videochat Brasov.

Check Also

Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

Este epilarea IPL o procedura de epilare definitiva Brasov? Adesea, firele de par care cresc …

Close