duminică , iulie 21 2024
Breaking News
Home / Imobiliare / Apartamente Sanpetru

Apartamente Sanpetru

De ce isi doresc tinerii apartamente Sanpetru la ultimul etaj?

Majoritatea tinerilor care cauta apartamente Sanpetru, se orienteaza spre cele aflate la ultimul etaj. Probabil va intrebati care ar fi motivul sau motivele datorita carora multi tineri au o astfel de preferinta.

Acest articol abordeaza exact acest subiect. Aflati care sunt unele dintre avantajele acestor apartamente, care se pare ca au lipici la persoanele tinere care se afla in cautarea unei locuinte. Veti intelege perfect ulterior de ce tinerii cauta si cumpara astfel de locuinte.

Apartamente Sanpetru la ultimul etaj: Avantaje importante

Apartamentele de la ultimul etaj au o multime de avantaje in ciuda prejudecatilor negative pe care le au clientii atunci cand cauta o locuinta confortabila. Intr-adevar, apartamentele din blocurile vechi au uneori probleme cu izolarea acoperisului creand astfel un disconfort locatarilor.

Apartamente SanpetruAcum, datorita materialelor termoizolante moderne cu garantii peste 10-15 ani, aceste prejudecati nu mai sunt prezente, mai ales in cele mai noi si mai moderne apartamente Sanpetru. Aceste apartamente au foarte multe avantaje, unele dintre ele fiind enumerate mai jos.

1. Apartamentele au un pret mai mic de pana la 20%

Pretul este unul dintre motivele principale care ii convinge pe multi clienti sa se mute la ultimul etaj. Apartamentele de la ultimul etaj au preturi mai mici cu pana la 20% sub media pietei.
Astfel, clientii pot opta pentru apartamente mai mari sau pot folosi aceasta economie intr-o varietate de moduri: mobilizeaza complet locuinta, aleg o zona mai buna, efectueaza renovari ale apartamentului sau pur si simplu economisesc bani.

2. Mai multa lumina

Un alt motiv pentru care ati putea alege un apartament la ultimul etaj este ca aveti o locuinta mult mai luminata. Ferestrele nu mai sunt umbrite de copaci sau alte blocuri pentru ca lumina soarelui sa fie mult mai usor accesibila. Lumina solara joaca un rol esential in dezvoltarea si sanatatea normala.

3. Priveliste frumoasa

O vedere a intregului oras sau a zonei unui parc sau a intregului cartier este un detaliu foarte important si unii clienti sunt gata sa plateasca bani grei pentru astfel de peisaje. Este mult mai placut sa admirati frumusetea rasaritului sau apusului decat sa va uitati la vecinul care locuieste in blocul din fata dvs. cand sta pe balcon.

Cu siguranta nu veti putea sa va bucurati de acest avantaj decat daca veti alege un apartament la ultimul etaj.

4. Faceti mai multa miscare

In blocurile vechi, locuirea la ultimul etaj nu mai este un dezavantaj. Miscarea este egala cu sportul care este deosebit de necesar pentru tinerii care petrec mult timp la birou si care nu au timp sa mearga la sala.

Procesul devine unul natural si absolut neobositor. In blocurile, exista lifturi moderne si silentioase, asa ca daca va orientati spre apartamente Sanpetru aveti si acest avantaj.

5. Mai putin praf si insecte

Locuind la ultimul etaj, veti avea parte de mult mai putin praf decat vecinii care locuiesc la parter sau la primele doua – trei etaje. La fel stau lucrurile si in ceea ce priveste insectele, care vor fi mult mai putine.

6. Mai putin zgomot

Lipsa zgomotului se datoreaza lipsei vecinilor de deasupra. Deci sigur nu veti avea vecini de auzit toata ziua. De asemenea, apartamentele de la ultimul etaj sunt protejate de zgomotul exterior datorat traficului rutier. Cei de la parter nu au cu siguranta un astfel de privilegiu.

Concluzie

Locuind la ultimul etaj in apartamente Sanpetru, locatarii vor avea parte de mai putin zgomot, mai putin praf si insecte, mai multa lumina si de o priveliste frumoasa (printre altele).
In aceste conditii, pentru tinerii care se afla in cautarea unui apartament, ideea de a alege o astfel de locuinta la ultimul etaj este mai mult decat geniala.

Check Also

Vanzari Garsoniere Constanta

Vanzari Garsoniere Constanta

Vanzari Garsoniere Constanta Aceste oferte de Vanzari Garsoniere Constanta v-ar putea fi pe plac. Dar …

Close