marți , iunie 25 2024
Breaking News
Home / Servicii / Reparatii Telefoane Brasov

Reparatii Telefoane Brasov

Cand ajunge Samsung Galaxy S20 intr-un service de reparatii telefoane Brasov?

Expertii in reparatii telefoane Brasov sunt solicitati sa repare telefoane de la cele mai performante de pe piata, pana la cele mai ieftine si mai putin performante. Exista situatii in care chiar si dispozitivele din seria Samsung Galaxy S20 ajung pe mana acestor experti.

Acest articol a fost redactat special pentru a va prezenta cateva situatii mai putin placute cu care se pot confrunta persoanele care detin un asemenea telefon.

Samsung Galaxy S20 intr-un service de reparatii telefoane Brasov

Exista multe situatii in care persoanele care detin un asemenea telefon se gandesc sa apeleze la ajutorul specialistilor de la service. Vom vedea despre ce este vorba chiar acum.

1. Reporniri aleatorii

Destul de multi utilizatori se confrunta cu o problema cu repornirea aleatorie a Galaxy S20s. In unele cazuri, nu este chiar atat de aleatoriu si pare sa apara la fiecare cinci minute. Pentru altii, acest lucru pare sa se intample de fiecare data cand deconecteaza castile cu fir.

Reparatii Telefoane BrasovO aplicatie ar putea cauza aceasta problema. Porniti telefonul in modul sigur si verificati daca problema persista. Daca nu, cauza este o aplicatie necinstita.

Dezinstalati cele mai recent aplicatii actualizate sau instalate si vedeti daca telefonul functioneaza conform asteptarilor. De asemenea, puteti incerca sa stergeti partitia cache.

Actualizarile de software au rezolvat aceasta problema pentru multi. Daca totusi, problema persista si dupa actualizarea sistemului de operare este recomandat sa mergeti cu dispozitivul intr-un service de reparatii telefoane Brasov.

Expertii in reparatii smartphone sunt foarte priceputi la reparatii software, si cu siguranta vor depista cauza repornirilor aleatorii ale telefonului si vor remedia problema.

2. Iluminarea marginii nu functioneaza corect

Unii utilizatori constata ca functia de iluminare de margine nu functioneaza corect. Marginea ecranului nu se aprinde asa cum era de asteptat atunci cand vine o notificare, chiar si cu toate setarile activate.

Intr-o astfel de situatie exista anumite solutii. In primul rand, asigurati-va ca sunt activate setarile corespunzatoare. Accesati Setari, cautati Edge Lighting si selectati alegeti Aplicatii. Parcurgeti lista si selectati toate acele aplicatii pentru care doriti sa primiti notificari. Doar aplicatia Mesaje este selectata implicit.

Alti utilizatori au aceasta problema deoarece au dezactivat animatiile din Optiunile pentru dezvoltatori. In cazul in care ati facut acest lucru deja, trebuie sa setati animatiile la cel putin 0,5x. Nu in ultimul rand, o actualizare software ar putea ajuta la remedierea problemei.

In cazul in care si dupa actualizarea sistemului de operare problema inca persista, treceti pe la un service gsm cu telefonul. Expertii in reparatii smartphone vor gasi cea mai buna solutie pentru a remedia si aceasta problema.

3. Probleme cu microfonul

Mai multe persoane care detin un asemenea telefon au avut probleme cu microfonul. Acesta aparent se intrerupe si se intrerupe atunci cand folosesc o aplicatie de chat si in timpul unui apel telefonic. Aceasta este probabil o problema hardware si cea mai buna optiune este sa mergeti cu telefonul la service.

Va fi nevoie de o inlocuire microfon Samsung Galaxy S20, insa expertii in reparatii telefoane se confrunta zilnic cu asemenea probleme. Este o reparatie care poate fi efectuata chiar si pe loc, in cazul in care expertii de la service nu sunt foarte ocupati.

Concluzie

Chiar si cele mai noi si performante telefoane precum Samsung Galaxy S20 pot ajunge intr-un service de reparatii telefoane Brasov. Pot avea diverse probleme insa specialistii in reparatii telefoane gasesc mereu solutiile cele mai bune pentru remedierea problemelor.

Check Also

Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

Este epilarea IPL o procedura de epilare definitiva Brasov? Adesea, firele de par care cresc …

Close