marți , octombrie 3 2023
Home / Constructii / Case Modulare

Case Modulare

Exista case modulare ieftine?

Nu toata lumea detine un bagaj de informatii despre case modulare. Din acest motiv, unele persoane se intreaba daca exista case modulare ieftine.

Exista de asemenea persoane care si-ar dori o casa si care doresc sa afle ce avantaje au aceste case. Ei bine, in randurile de mai jos vom aborda subiectul caselor modulare. Vom discuta despre avantajele cele mai importante ale caselor cu o astfel de structura.

Ce trebuie sa stim despre case modulare?

Inainte de a intra in detalii cu privire la avantajele unei asemenea locuinte, trebuie sa stiti altceva. Mai intai, trebuie mentionat faptul ca aceste case sunt produse in fabrici. Structura unei asemenea case poate fi metalica sau din lemn.

Dupa ce este realizata structura casei, aceasta este incarcata in camion si transportata pe santier. Acolo are loc procesul de asamblare a casei modulare. De acest proces se ocupa in mod evident, specialistii din cadrul firmei care a realizat structura.

Fundatia insa se plateste suplimentar in majoritatea cazurilor. De asemenea, viitorii proprietari trebuie sa aiba bransamentele sapate.

Acestea sunt importante pentru racordarea la apa si canalizare, curent electric si gaze naturale. Firma care se ocupa de constructia si asamblarea unei case modulare nu executa si sapaturile bransamentelor. Acest lucru trebuie cunoscut de la inceput.

Avantajele caselor modulare

Acum ca ati aflat ce sunt aceste case modulare, sa discutam putin si despre avantajele lor. Le vom enumera pe cele mai importante dinre acestea.

1. Preturi accesibile

Cand vine vorba despre casele modulare, acestea sunt mai ieftine in comparatie cu casele traditionale. Cand spunem case traditionale ne referim la cele construite din caramida sau BCA.

Case ModulareO casa modulara la cheie, poate costa cu pana la 50 – 55% mai putin decat o casa traditionala la cheie. Aici este vorba despre o comparatie intre doua case similare ca model si suprafata, doar ca sunt diferite in ceea ce priveste structura.

Fireste, si casele modulare pot fi scumpe. Aici depinde foarte mult pretul de finisajele interioare alese. Cei care isi doresc gresie, parchet sau faianta de lux, vor scoate din buzunar mai multi bani. Ca pret standard insa, casele modulare sunt mult mai accesibile comparativ cu casele traditionale.

2. Viteza de construire

Proiectele de constructii modulare pot fi finalizate cu 30-50% mai rapid decat metodele traditionale de constructie. Alegand o astfel de casa, structura va fi efectuata in fabrica. Cand toata structura va fi finalizata, casa va fi urcata in camion si transportata catre santier. Acolo va fi asamblata de catre profesionisti in cel mai scurt timp posibil.

3. Materiale ecologice

Cladirile modulare sunt prietenoase cu mediul – sunt construite cu materiale de constructie ecologice si sunt lider pe piata privind utilizarea materialelor reciclate.

Procesul de constructie in afara santierului asigura de asemenea, mai putine deseuri. Unul dintre beneficiile constructiei modulare este ca puteti avea siguranta ca investiti intr-un proces de constructie durabil de la inceput pana la sfarsit.

4. Design atractiv

Datorita designului inovator si practic, folosind materiale de constructie durabila de cea mai buna calitate, constructiile modulare sunt solutia perfecta.

Nu exista optiuni mai rentabile privind designul si pretul decat aceste case. In plus, producatorii de case modulare ofera si posibilitatea personalizarii proiectului.

Concluzie

Asadar, cand vine vorba despre case modulare, acestea au multe avantaje. Din acest motiv devin din ce in ce mai populare in Romania. Cel mai probabil, majoritatea tinerilor se vor orienta spre aceste case in defavoarea celor traditionale.

Check Also

Containere De Locuit

Containere De Locuit

Este decent traiul in containere de locuit? Stiati ca si in Romania au aparut containere …

Close