marți , iunie 25 2024
Breaking News
Home / Constructii / Producator Containere De Locuit

Producator Containere De Locuit

Ce trebuie sa stim cand contactam un producator containere de locuit?

Daca va tenteaza sa achizitionati o casa la pret redus, cu siguranta un producator containere de locuit va poate fi de ajutor. Acesta va poate fabrica locuinta care vi se potriveste cel mai bine. Cititi in continuare acest articol si aflati mai multe detalii referitor la locuintele din containere.

Producator containere de locuit

O casa de containere este o cladire rezidentiala sau comerciala care este construita din unul sau mai multe containere de transport maritim. Aceste tipuri de case se incadreaza si in categoriile de case mici si case modulare.

Ideea originala referitor la casele din containere a fost sa foloseasca un container de transport aruncat pentru a construi casa. In acest fel, containerul vechi si folosit a fost transformat intr-un spatiu de locuit nou si ieftin. Acesta poate fi si transportat dintr-un loc de resedinta in altul pe o remorca de camion suficient de mare, si poate exista complet autonom.

Dar acum exista si producatori containere de locuit care folosesc chiar si zece containere maritime noi pentru casa care este amenajata intr-un loc fix.

Producator Containere De LocuitAcest tip de casa preia ideea de baza a casei de containere ad absurdum, dar arata si modul in care o presupusa idee de nisa pentru constructorul iubitor de libertate, cu un buget destul de mic, devine treptat o tendinta de constructie.

Totul deoarece aspectul si timpul de constructie relativ rapid conving multi oameni sa apeleze la un producator containere de locuit.

Cat de mare poate fi o astfel de casa?

Cu siguranta, atunci cand luati legatura cu un producator containere de locuit. Doriti sa aflati cat de mare poate fi o astfel de casa. Ei bine, ideea de baza pentru o casa din containere este un container de marfa de 12 metri lungime, 2,43 metri latime si 2,49 metri inaltime. Containerul de marfa mai mic are 6 metri lungime.

Ambele sunt disponibile in asa-numita versiune high-cube, adica 2,90 metri inaltime. Daca alegeti aceasta varianta a containerului 12 metri lungime, aveti un spatiu de locuit de 29 de metri patrati.

Containerele de santier au devenit acum o alternativa la containerele de transport maritim. Pentru ca daca lucrati cu un container de transport adevarat. De indata ce efectuati gauri in tabla trapezoidala, trebuie sa faceti o munca suplimentara pentru a stabiliza din nou restul containerului.

Containerele de santier au un schelet de otel, si prin urmare, indeplinesc toate cerintele pentru o statica stabila.

In principiu, se pot construi atatea containere unul langa altul si chiar unul peste altul cate doriti. Cu toate acestea, majoritatea caselor container pentru persoane fizice sunt case tip bungalou. Adica un apartament construit cu toate camerele pe un singur etaj si fara subsol.

Dar sunt fabricate tot mai multe case terasate si case multifamiliale din containere. Multi oameni apreciaza Tiny Houses ca un paradis de vacanta.

De retinut

Acum exista si module gata facute pentru constructia caselor din containere, care sunt apoi asamblate ca o casa prefabricata. Un producator containere de locuit lucreaza cu sistemul modular – in care podelele, instalatiile sanitare, ferestrele si asa mai departe sunt incluse in pretul constructiei.

Casele container sunt adesea numite si case modulare deoarece, de exemplu, inainte de nasterea unui copil aveti un modul, de exemplu un container mic de 6 metri lungime, construit ca o camera pentru copii si cand nou-nascutul a devenit adolescent, extindeti casa. O casa container creste sau se micsoreaza odata cu situatia dvs. de viata actuala.

Si pentru studenti, un producator containere de locuit poate fi de ajutor. Cand mai multi studenti locuiesc intr-un oras universitar, caminul pentru studenti din containere poate fi extins fara mari probleme. Daca sunt mai putini studenti, containerele pot fi demontate si folosite in alta parte, de exemplu ca si cazare de iarna de urgenta pentru cei fara adapost.

Check Also

Containere De Locuit

Containere De Locuit

Este decent traiul in containere de locuit? Stiati ca si in Romania au aparut containere …

Close