duminică , iulie 21 2024
Breaking News
Home / Servicii / Epilare Definitiva

Epilare Definitiva

Ce diferente exista intre epilare definitiva si epilare cu ceara?

Intre eliminarea firelor de par de pe suprafata corpului prin epilare definitiva si epilare cu ceara exista multe diferente. Toate aceste diferente insa sunt in favoarea epilarii definitive cu laser, iar in randurile care urmeaza descoperiti cateva exemple concrete.

De ce sa aleg o epilare definitiva si nu epilare cu ceara?

Pentru aceasta intrebare, am prefera sa raspundem tot cu o intrebare. Va mai amintiti cata durere ati suportat in timpul in care va epilati cu ceara? Daca alegeti sa renuntati la aceasta metoda pentru a adopta epilarea definitiva nu veti mai avea parte de durere si nici macar de senzatia de disconfort in zona tratata.

Metoda epilarii cu laser este mult mai eficienta si nu provoaca absolut nici o durere in zona tratata, si nici nu creaza disconfort. Din acest punct de vedere, este clar ce metoda de epilare trebuie sa alegeti.

Epilare DefinitivaEpilarea cu ceara nu este tocmai recomandata pentru persoanele care au pielea sensibila, pentru ca poate agrava situatia. Alegerea epilarii cu laser reprezinta solutia ideala si in acest caz, in conditiile in care acest tratament corporal este recomandat tuturor tipurilor de ten si piele (chiar si pielii sensibile). Acesta este un alt argument asadar, in favoarea epilarii definitive cu laser.

In plus, epilarea cu ceara elimina doar firele de par de la suprafata pielii. Epilarea definitiva cu laser este mult mai eficienta dat fiind faptul ca este o metoda care distruge si firele de par care se afla sub piele. La finalul unui astfel de tratament, in jur de 90% din firele de par sunt distruse definitiv.

Cat timp dureaza rezultatele acestei proceduri?

In cazul in care optati pentru epilare definitiva cu laser, va puteti bucura de rezultate o perioada de pana la 15 ani. Trebuie sa stiti insa ca dupa finalizarea tratamentului, este recomandata efectuarea unei sedinte in fiecare an (sedinta de intretinere).

Cat despre durata unei sedinte, aceasta difera in functie de zona tratata. Pentru zonele mici este nevoie ca laserul sa actioneze in jur de 10 minute. Pentru zonele medii sedintele vor dura in jur de 30 de minute, iar pentru zonele mari undeva intre 40 si 50 de minute.

Check Also

Servicii Detectivi Particulari

Servicii Detectivi Particulari

Tot ce trebuie sa stiti despre servicii detectivi particulari Cu totii am vazut filme in …

Close