marți , iunie 25 2024
Breaking News
Home / Financiar / Infiintare SRL Brasov

Infiintare SRL Brasov

Infiintare SRL Brasov

Daca te-ai hotarat sa te alaturi comerciantilor romani, probabil ai cantarit optiunile in ceea ce priveste implicatiile acestei decizii. Daca nu ai experienta in domeniul financiar, un bun punct de plecare sunt urmatoarele informatii. Cel mai des intalnita optiune in acest sens este infiintare SRL Brasov, altfel spus societate cu raspundere limitata.

Structura ierarhica – de tinut cont in procesul de infiintare SRL Brasov

Caracteristicile acesteia sunt bine definite, plecand de la capitalul social minim de 200 ron divizat in parti sociale egale. De asemenea, asociatii nu au calitatea de comercianti si raspund de datoriile societatii in limita aporturilor. De asemenea, societatea poate fi condusa de adunarea generala a asociatilor sau de un singur asociat(in anumite conditii). Dar dincolo de conducere e necesara administrarea, realizata de catre administratori. Acestia nu doar administreaza ci si reprezinta societatea in relatiile ei cu terte persoane.

Etape de infiintare firma SRL Brasov

Etapele de infiintare SRL Brasov sunt descrise mai departe. Ideea ta are ca si corespondent legal obiectul principal de activitate, caruia i se pot anexa nelimitate obiecte secundare. Acestea impreuna cu denumirea firmei vor intra in componenta actului constitutiv, fara de care nu se poate face comert. De mentionat este corelarea numarului de coduri care compun obiectul de activitate cu cuantumul taxei de inregistrare.

infiintare srl brasovDaca deja informatiile devin greu de adunat si parcurs, un specialist va face procesul mult mai facil si mai eficient. Iti va explica ce alte cerinte trebuie indeplinite pentru obtinerea actului constitutiv cu rabdare si grija pentru legislatie.

Urmatoarea etapa este depunerea capitalului social la banca (de minim 200ron) intr-un cont de tip special numit de ‘’capital social’’. Acestuia nu i se percep comisioane lunare si nu se ofer dobanzi precum in cazul celorlalte tipuri de conturi.

Momentul asteptat, de confectionare a stampilei societatii si tipizatelor sinonime cu inmatricularea cu succes a societatii este la 2 pasi. Respectiv depunerea actelor si inregistrarea la Registrul Comertului si apoi ridicarea lor. La Registrul Comertului se depune un dosar care contine toate documentele obtinute pana atunci, care va fi supus analizei. In urma acesteia se obtin autorizatiile si avizele necesare functionarii legale a societatii si astfel iti poti incepe activitatea.

 

 

 

Check Also

Serviicii Contabile Brasov

Servicii Contabile Brasov

Servicii Contabile Brasov Puteti tine cont de niste Servicii Contabile Brasov de calitate. Veti constata …

Close