duminică , noiembrie 27 2022
Breaking News
Home / Constructii / Apartamente 3 Camere Constanta

Apartamente 3 Camere Constanta

Apartamente 3 Camere Constanta

Asigurati-va linistea necesara intr-unul din noile apartamente 3 camere Constanta construite de Maurer Residence. Va asiguram ca in apartamentele noastre nu doar ca va veti simti ca acasa, dar veti avea parte si de toata intimitatea necesara.

Compartimentare apartamente 3 camere Constanta

Apartamente 3 Camere ConstantaCompartimentarea acestor apartamente 3 camere Constanta difera in functie de blocul ales. Puteti alege dintre cele doua tipuri de apartamente cu diferite compartimentari dar si suprafete utile. Astfel, puteti asigura familiei dumneavoastra tot confortul si intimitatea de care au nevoie. Copiii dumneavoastra vor avea parte spatii deschise mari si luminoase datorita pozitionarii constructiilor. Acestea fiind singurele cladiri inalte din zona respectiva.

Cum se realizeaza plata acestor apartamente 3 camere Constanta?

Maurer Residence va pune la dispozitie mai multe modalitati de plata a unui apartament. Asadar, fie ca doriti sa cumparati un apartament platit integral, sau in rate, aveti aceasta posibilitate. Exista posibilitatea platei in doua sau trei transe a apartamentelor. Varianta de plata a apartamentelor cu 3 camere in trei transe implica un avans de 30% la incheierea contractului. Ulterior, se plateste in functie de cum avanseasa proiectul. Cand blocurile ajung „la rosu” urmeaza o alta transa de 30% iar la receptia apartamentului 40%. Iar plata in doua transe printr-un credit se face in felul urmator: 5% la semnarea contractului, 95% credit la receptia apartamentului.

 

Check Also

Containere De Locuit

Containere De Locuit

Este decent traiul in containere de locuit? Stiati ca si in Romania au aparut containere …

Close