duminică , iulie 21 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Balustrada Brasov

Balustrada Brasov

Balustrada Brasov sigura

Conditia esentiala pe care trebuie sa o respecte Balustrada Brasov aleasa este sa fie cat mai sigura cu putinta. Ulterior, conteaza si aspectul estetic, insa siguranta si stabilitatea sunt criteriile de alegere esentiale. Intotdeauna prinderile balustradei alese trebuie sa fie mecanice.

Pentru rezistenta si durabilitate in timp se vor utiliza suruburi si dubluri foarte bine ancorate. Nu trebuie sa exite niciodata risul ca balustrada sa se miste. Se vor lua toate masurile necesare pentru ca acest aspect sa nu se intample. Staplii care au inaltimi mari vor fi prinsi in doua directii. Stalpii balustradei vor fi prinsi in trepte inainte ca treptele sa fie montate pe scara.

Balustrada Brasov-specificatii tehnice de montare

Balustrada BrasovRecomandarea specialistilor este ca montajul balustradei alese sa se faca, in mod obligatoriu, dupa vopsirea balustradei. In momentul in care se instaleaza si se monteaza Balustrada Brasov trebuie acoperita cu lac orice taietura care poate aparea. Cei care se ocupa de montaj se vor asigura, intotdeauna si de faptul ca nu exista nici o zona care ar putea fi afectata de umiditate. In cazul in care balustrada aleasa este confectionata in proportie de suta la suta din lemn de calitate, acesta va fi acoperita foarte bine cu lac, deoarece lemnul respira cel mai bine prin lac.

Balustrada la comanda

Niciodata nu va fi modificata procedura de lucru in ceea ce priveste montajul unei Balustrade Brasov. Se vor respecta, cu strictete, procedurile, standardele si normativele care asigura calitatea lucrarii executate. Montajul uni balustrade se va face, intotdeauna, de personal atestat si calificat in domeniu.

Numai personalul calificat in domeniu este in masura sa ofere garantiile necesare in ceea ce priveste calitatea proiectului realizat. Doar in acest fel este asigurata rezistenta, stabilitatea si durabilitateqa in timp a balustradei situate in incinta imobilului. Intotdeauna se va verifica, cu foarte mare atentie, si stabilitatea stalpilor inainte de a fi asamblate ultimele elemente. Dupa aceasta verificare se va proceda la legarea stalpilor la mana curenta.

Check Also

Termopane Salamander Brasov

Termopane Salamander Brasov

Ce motive am sa aleg termopane Salamander Brasov? Atunci cand vreti sa faceti o achizitie …

Close