marți , iunie 25 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Brichete Din Rumegus

Brichete Din Rumegus

Brichete din rumegus

Pentru a se diminua, in mod semnificativ, poluarea mediului inconjurator au fost create asa numitele Brichete Din Rumegus. Rumegusul imprastiat prin diverse locuri a afectat solul. Ideea de transformare a rumegusului in combustibil i-a apartinut unui profesor universitar de la Universitatea Transilvania din Brasov. Punerea in practica a acestei idei inovative, a avut ca baza de studiu impactul acestui deseu asupra mediului inconjurator.

Astfel a rezultat un procedeu foarte fiabil de protectie a mediului inconjurator. La ora actuala, beneficiile sunt complexe. S-au luat in considerare inclusiv efectele produse asupra sanatatii populatiei pe timp indelungat.

Brichete din rumegus

Folosind Brichete din Rumegus se obtin implicit si beneficii materiale. Facandu-se o comparatie intre tipurile de combustibili utilizati in mod frecvent si gasiti pe piata, rezulta faptul ca brichetele din rumegus au costuri mai scazute. Rumegusul degaja o cantitate de caldura mult mai mare. De exemplu, pentru incalzit, cantitatea de brichete din rumegus este de doua ori mai mica decat cantitatea de lemne folosita pentru a se obtine acelasi rezultat. Puterea calorica a rumegusului este mult mai mare decat puterea calorica a lemnului pentru foc utilizat.

Brichetele din rumegus sunt ambalate in saci de plastic. Sunt foarte usor de transportat. Daca se compara cu lemnul, se vor constatata din nou, o serie de avantaje. Lemnul pentru foc trebuie prima data taiat. Apoi trebuie transportat si depozitat. Lemnul de foc prezinta o umiditate foarte mare. Trebuie lasat la uscat. Trece timp relativ mult de cand lemnul este achizitionat si pana cand poate fi folosit in mod util si folositor. Rumegusul este materialul din care sunt fabricate brichetele, folosite ca si combustibil pentru incalzire.

Brichete din rumegus

Rumegusul este foarte usor de procurat. Astfel confectionarea brichetelor din rumegus reprezinta o afacere pe termen lung, care are un potential foarte mare. La ora actuala, in Romania, nu sunt inca constientizate avantajele oferite de aceste Brichete Din Rumegus. Este ceva nou, indet. Este un business la inceput de drum. Aceasta piata este intr-o continua dezvoltare atat in tara noastra, dar si in alte tari. Rumegusul este omniprezent in foarte multe locuri. Se gaseste, in cantitati mari, la fabricile de cherestea.

Check Also

Termopane Salamander Brasov

Termopane Salamander Brasov

Ce motive am sa aleg termopane Salamander Brasov? Atunci cand vreti sa faceti o achizitie …

Close