duminică , iulie 21 2024
Breaking News
Home / Instalatii Termice / Centrale termice Brasov

Centrale termice Brasov

Centrale termice Brasov

Cautarea unei centrale potrivite ar trebui sa inceapa cu o analiza a situatiei voastre. In primul rand trebuie sa sititi daca zona permite instalarea unui anumit tip de centrala. Alegerea unei centrale termice Brasov ar trebui sa se faca in functie de combustibilul pe care il doriti.

Care sunt principalii combustibili din care puteti alege pentru centrale termice Brasov?

centrale termice BrasovCentralele pe gaz natural sunt o optiune foarte des aleasa. Ele sunt de multe ori preferatele clientilor datorita randamentului lor ridicat. Dimensiunile relativ compacte sunt perfecte pentru instalarea acestei centrale in orice spatiu doriti. Principala problema a acestei centrale consta in racordarea la reteaua de gaz. Daca zona in care locuiti nu este racordata la gaz, atunci ar trebui sa va orientati catre alta centrala.

O alternativa tot mai des aleasa o reprezinta centralele electrice. Aceste centrale termice Brasov sunt ideale in special datorita faptului ca sunt silentioase. Ele au si niste dimensiuni destul de mici, nedegajand noxe. Randamentul este ridicat, iar instalatia de incalzire este simpla. Ele nu necesita o suprafata mare. Un avantaj major il consta faptul ca reteaua electrica are o mare acoperire in tara. Acest lucru va insemna ca veti putea instala o astfel de centrala cam in toate zonele tarii. Instalatia electrica va trebui atent masurata.

Combustibili mai rar preferati pentru centrale

Centralele pe GPL sunt o optiune buna pentru voi. Acestea sunt centralele clasice, care funtioneaza pe gaz petolier lichefiat. Acestea sunt ideale pentru orice zona, avand dimensiuni compacte. Ele se potrivesc oricarui spatiu, automatizarile ajutand la economisirea de combustibil. Un dezavantaj al acestui combustibil il reprezinta faptul ca nu toata tara e racordata la reteaua de gaz. Exista riscul sa  aveti de-a face cu aceasta problema, de aceea trebuie sa stiti bine toate detaliile racordarii.

Centralele pe combustibil solid pot fi si ele o optiune pentru voi. Acestea se folosesc de materiale ecologice pentru a functiona, dar necesita un spatiu mare pentru instalare.

Check Also

termoseminee cu peleti

Termoseminee cu peleti

Termoseminee cu peleti In acest sezon poti alege sa iti incalzesti casa intr-un stil aparte. …

Close