marți , noiembrie 29 2022
Breaking News
Home / Servicii / Certificat Energetic Brasov

Certificat Energetic Brasov

Certificat energetic Brasov

Este important sa aveti un certificat energetic Brasov in vedere. Veti avea de castigat facandu-va un astfel de document. El este important pentru a stabili performanta energetica a imobilelor. Certificatul energetic este obligatoriu in toate tranzactiile imobiliare. Certificatul trebuie prezentat potentialilor clienti. Un astfel de certificat va prezenta mai multi indicatori. In primul rand, clasa energetica va fi prezenta pe un astfel de certificat. Clasa energetica va porni de la A si va ajunge pana la G. Certificatul mai prezinta si consumul anual de energie, dar si indicele de emisii echivalent.

Certificat energetic Brasov

Certificat Energetic BrasovPe langa aceste aspecte, certificatul prezinta si mai multe recomandari. Veti putea astfel afla cum sa reduceti consumul de energie. Cu cat cladirea are o clasa mai ridicata, cu atat factura finala va fi mai mica. Veti putea astfel face economii atat la gazele naturale, cat si la energia electrica. Acest Certificat Energetic Brasov va ajuta cumparatorii sa evite locuintele cu izolatii proaste. Un astfel de certificat va incuraja investitorii sa face investitii pentru economisirea energiei.

Indicatorii de performanta energetica trebuie afisati in anunturile imobiliare. Cumparatorii vor putea astfel compara consumul de energie. Se vor putea decide rapid daca sa aleaga sau nu o anumita locuinta.

Certificat energetic Brasov

Trebuie sa stiti ca fara acest certificat, nu se vor putea face tranzactii. Obtinerea certificatului va cadea in sarcina proprietarului. El va trebui sa prezinte o copie al acestui certificat oricarui potential cumparator sau chirias. Dupa incheierea tranzactiei certificatul se va preda in original noului cumparator. Trebuie sa mai stiti ca certificatul va fi valabil pentru zece ani. Dupa aceasta perioada el va trebui reinnoit. De asemenea, daca se fac anumite reparatii, din nou, certificatul trebuie reinnoit.

Pentru a obtine un astfel de Certificat Energetic Brasov, trebuie sa va adresati unui auditor energetic. El va va ajuta cu acest aspect. Veti gasi o lista a auditorilor pe site-ul ministerului. De asemenea, veti avea si datele de contact ale acestora. Puteti constata cat mai multe persoane. Veti putea obtine astfel un pret cat mai bun. Nu va va fi greu sa alegeti un auditor energetic ideal pentru toate nevoile voastre.

Check Also

Salon Epilare Definitiva Brasov

Salon Epilare Definitiva Brasov

Avantajele epilarii intr-un salon epilare definitiva Brasov Se spune despre procedura de epilare cu laser …

Close