marți , noiembrie 29 2022
Breaking News
Home / Diverse / Conducere Defensiva

Conducere Defensiva

Conducere defensiva

Ar fi bine sa aveti in vedere toate normele de Conducere Defensiva. Tinand cont de aceste lucruri, veti putea ajunge unde doriti, riscul de accidente fiind mult mai mic. Multe dintre accidentele rutiere au loc datorita conducerii imprudente. De asemenea, viteza neadaptata conditiilor de drum este un alt motiv al aparitiei accidentelor. Un alt motiv este neacordarea prioritatii si depasirea neregulamentara. Condusul defensiv scade riscul implicarii intr-un astfel de accident.

Conducere defensiva

Conducere DefensivaEste foarte important sa va examinati cu atentie masina. Verificati cu atentie rotile, nivelul uleiului, dar si luminile. Ar fi bine sa faceti aceste verificari cu atentie, mai ales daca plecati la drum lung. Un alt lucru important, recomandat de orice instructor de Conducere Defensiva, este sa va puneti centura. Acesta este cel mai important sfat dintre toate. Toti pasagerii masinii ar trebui sa-si puna centura. Chiar si daca aveti de parcurs o distanta scurta, centura ar trebui neapart pusa.

Nu uitati ca atunci cand conduceti sa fiti cat mai vizibili. Aprindeti mereu luminile de intalnire, astfel incat ceilalti soferi sa va vada mai bine. Semnalizati corespunzator orice intentie. Ceilalti soferi trebuie sa inteleaga din timp ceea ce va doriti sa faceti. Un alt lucru important este sa va concentrati doar pe sofat. Nu vorbiti niciodata la telefon in timp ce conduceti.

Conducere defensiva

Este foarte important sa fiti cat mai calmi atunci cand conduceti. Nu raspundeti la provocarile altora din trafic. De asemenea, nu-i sicanati pe altii in trafic. Condusul nervos duce de multe ori la accidente, dar si la ambuteiaje. Acesta este motivul pentru care ar fi important sa evitati sa conduceti nervos. Nu uitati sa va asigurati mereu in oglinzi. La maximum 10 secunde, trebuie sa vedeti exact ce se intampla in jurul vostru.

Conducere Defensiva – Cand intrati in intersectie, reduceti viteza cat mai mult. Ar trebui sa intrati cu o viteza sub 40 km/h in intersectie. Mare parte dintre accidentele urbane sunt provocate in intersectii. O alta idee de care sa tineti cont este anticiparea evenimentelor. Puteti face acest lucru privind mai departe decat masinile din fata voastra. O alta idee buna este sa folositi cat mai des frana de motor.

Check Also

Pret Formatie Nunta

Pret Formatie Nunta

Detalii despre pret formatie nunta Muzica este cheia unei petreceri grozave si ii poate ajuta …

Close