duminică , iulie 21 2024
Breaking News
Home / Diverse / Elevatoare auto

Elevatoare auto

Elevatoare auto

Apelam la service-ul auto atunci cand apar probleme cu autovehiculul utilizat. De cele mai multe ori nu putem rezolva pe cont propriu si nici nu este indicat. Un atelier auto are la dispozitie elevatoare, aparate de diagnoza, de sudura, echipament pentru tinichigerie, aparate pentru dejantat/echilibrare roti si multe altele.

Montarea unor elevatoare auto

Montajul de realizeaza intr-un spatiu suficient de mare si aerisit pentru a nu putea sa intervina in actiunea altor echipamente. Pozitionarea aleasa trebuie sa fie pe o suprafata plana, neteda si rezistenta. Noi oferim chiar si Piese Cutie Viteze Camion. Va asteptam cu oferte!

Este necesar ca pardoseala pe care se instaleaza elevatorul sa aiba capacitatea de a suporta greutatea totala ce actioneaza asupra acesteia. Greutatea totala este definita de sarcina elevatorului si cea a autovehicului ridicat de acesta.

Reguli de utilizare a elevatoarelor auto

elevatoareAtelierul auto trebuie aiba pe langa utilajele profesioniste mentinute in conditii bune de functionare si mecanici buni. Un personal calificat lucreaza cu spor si dedicatie mai ales daca i se pun la dispozitie si echipamentele si utilajele necesare.

Daca service-ul auto are in dotare elevatoare auto, cel mai probabil personalul isi poate efectua treaba cu usurinta. Este un aspect important, deoarece astfel exista certitudinea ca reparatiile sunt corect facute.

Elevatoarele sunt operate doar de catre personalul calificat. Pentru a putea avea certificare persoana fizica respectiva va urma cursuri de calificare. Dupa aceea, vor urma examinari periodice.

De asemenea, personalul manevrant este obligat sa fie atent la echipamentul folosit. Sunt obligatorii imbracamintea adecvata si incaltamintea de protectie. Parul lung se va lega, iar bijuteriile nu sunt admise. Acestea pot cu usurinta sa fie blocate in mecanismul elevatorului si sa produca accidente. Se folosesc ochelari, manusi de protectie si masca impotriva prafului si a impuritatilor.

Pentru o durata cat mai indelungata de functionare a acestor elevatoare auto se recomanda intretinerea si reviziile periodice. Aparitia uzurii este inevitabila, dar se poate tine sub control.

 

Check Also

Set Cadou Business

Set Cadou Business

Ce avantaje obtin antreprenorii care ofera un set cadou business? Cunoasteti beneficiile cadourilor corporative cum …

Close