joi , decembrie 1 2022
Breaking News
Home / Sport si Recreatie / Katran headlamp W/B 460

Katran headlamp W/B 460

Katran headlamp W/B 460

Este bine sa aveti in vedere aceasta Katran headlamp W/B 460. Aceasta lanterna este foarte utila in orice fel de situatie, ea fiind conceputa astfel incat sa se poata pescui crap pe tim pde noapte. O astfel de lanterna este asadar utila din multe puncte de vedere. Ea is iface treaba foarte bine, fiind si alegerea cea mai buna pentru un pescar care doreste sa se bucure de momente la pescuit pe placul sau.

Katran headlamp W/B 460

Este o idee foarte buna sa aveti in vedere o Katran headlamp W/B 460. Aceasta lanterna este perfecta pentru a fi utilizata cu firele de pescuit, lucru care va va face sarcina mult mai usoara. De asemenea, trebuie sa mai stiti ca aceasta lampa este fabricata din aliaj de aluminiu. Acesta are doua LED-uri albe si albastre independente. Puiteti oricand sa aveti asadar in vedere o astfel de lanterna. Ea v fi alegerea cea mai buna pentru voi.

Katran headlamp W/B 460Lanterna functioneaza pe baza unui LED special, acesta fiind caracterizat printr-o lumina albastra, ea realizand un efect luminescent unic. Acest efect duce la o crestere a stralucirii firului. Firul acesta semitransparent devine in acest fel unul extrem de vizibil. In acest fel, nu veti avea nici un fel de dificultate in a reusi sa puneti firul pe tim pde noapte. De asemenea, aceasta lampa ofera o vizibilitatea foarte buna si poti fi siguri de efectul pe care ea il are asupra firului. Vei putea pescui cu usurinta pe timp de noapte optand pentru aceasta lanterna.

Produse de calitate

Aceasta lanterna este asadar o optiune pe care o poti considera in orice moment. Vei vedea ca te vei bucura asadar de o vizibilitate foarte buna pe timp de noapte. In acelasi timp, lanterna utilizeaza un led albastru. Lungimea de unda a acestui led este de 460 nanometri. Nefiind o lumina ultravioleta, ea este si foarte sigura pentru ochi. Puteti asadar vea in vedere si o astfel de lumina ideala. Ea este optiunea cea mai buna pentru voi si o veti aprecia. Este important sa tineti cont de toate aceste lucruri.

Check Also

Secret Boilies Bucovina

Secret Boilies Bucovina

Secret Boilies Bucovina Alegand cele mai bune Secret Boilies Bucovina, veti lua o decizie foarte …

Close