duminică , iulie 21 2024
Breaking News
Home / Diverse / LR Health & Beauty

LR Health & Beauty

LR Health & Beauty

Este o companie germana cu o experiența extraordinara de peste 34 ani. Are o singura fabrica de productie in Ahlen in Germania. Este recunoscuta ca fiind cel mai mare producător de produse pe baza de Aloe Vera din Europa. Din fabrica LR Health & Beauty pleacă toate produsele la aceeași calitate in cele 28 de tari unde compania este prezenta. Se pune mare accent pe doua aspecte foarte importante, CALITATE și PARTENERI.

Au parte de aceeași calitate și neamțul și francezul și romanul și etc., lucru confirmat de certificatele de calitate obținute de întreaga gamă de produse LR. Aici putem aminti de cel mai sever institut independent Fresenius, cu o experiența de peste 150 ani, care vine și atesta calitatea produsului. Ca sa va faceți o idee despre ce înseamnă cel mai sever institut, imaginati-vă ca la nivel mondial pana acum doar 36 de producători au reușit sa se ridice la cerințele lor și sa obțină aceasta sigla a calități. Atenție, aceste certificate se reînnoiesc anual!

LR Health & BeautyLR Health & Beauty are un plan de marketing solid și transparent cu care isi motiveaza permanent partenerii

Ceea ce ne-a atras pe noi la început a fost ideea de afacere, ideea de dezvoltare in România din simplu motiv ca, noi ne-am saturat sa folosim produse de o calitate mediocră, deși poarta același nume, doar pentru ca trăim în sud-estul Europei. Însă pe lângă această nevoie, am presupus ca nevoia de a castiga mai mulți bani o au mult mai mulți oameni cărora am putea sa le prezentam panul nostru de dezvoltare. Dar ceea ce ne-a făcut sa avem și mai mare încredere in LR a fost ca in primele noastre seminarii ale colegilor din Grecia, am văzut cu ochii noștri ca panul de marketing este același de ani buni. Din povestea lor cu poze vedeam același procente, aceeași grila de bonusuri deși făceau referire la anii 90.

LR Health & Beauty este un parteneriat „nemțesc” 100% cu care poate rezone orice persoana care isi doreste ceva mai mult de la viata lui!

Neamțul face ceea ce spune ca face si da ceea ce spune ca da, dar nu da niciodata pe stat de geaba!

Check Also

Set Cadou Business

Set Cadou Business

Ce avantaje obtin antreprenorii care ofera un set cadou business? Cunoasteti beneficiile cadourilor corporative cum …

Close