marți , noiembrie 29 2022
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Accesorii potrivite pentru pergola ta retractabila

Accesorii potrivite pentru pergola ta retractabila

Accesorii potrivite pentru pergola ta retractabila

Pergola – Daca iti doresti sa amenajezi ceva unic si inedit care sa se impuna prin trasaturile maiestuoase, apeleaza la Pergole de Lux pentru o pergola speciala. Indiferent daca ai o afacere sau iti doresti sa iti achizitionezi una pentru confortul propriu, o pergola de la Pergole de Lux este cea mai buna alegere. Presupunand ca ti-ai comandat deja una sau doresti sa ti-o amenajezi pe cea existenta, accesoriile de la Pergole de Lux pot fi ce mai buna varianta. Poti alege sa ti-o amenajezi si decorezi intr-un stil minimalist sau poate sa te gandesti la ceva mai practic si eficient!

Specialistii de la Pergole de Lux te vor indruma catre cea mai buna decizie. Printre accesoriile pe care le comercializeaza se numara: inchiderile din sticla, pardoselile si jaluzelele exterioare impreuna cu sistemele de umbrire de tip ZIP pentru exterior.

Pardoseli exterioare

PERGOLACompleteaza-ti proiectul alegand decking-ul potrivit nevoilor tale. Stim ca iti doresti un material care sa aiba aderenta ridicata, sa ofere rezistenta in timp, dar sa aiba si un aspect placut! Pentru a intruni toate aceste beneficii, expertii de la Pergole de Lux iti pun la dispozitie pardoselile exterioare. Deck-ul WPC este fabricat dintr-un material inovator si ecologic.

Avand in vedere faptul ca este compus dintr-un material ce are la baza o combinatie din 70% lemn si 30% plastic. Produsul finit se bucura de beneficiile ambelor materiale. Un alt aspect important care trebuie adus la cunostinta este faptul ca lemnul compozit nu necesita vopsire sau tratament chimi. Ci o intretinere minimala.

Jaluzele exterioare

Tot in sfera sistemelor de umbrire se afla si jaluzelele exterioare. Caracteristicile garantate ale acestor sisteme sunt exprimate de faptul ca au un grad ridicat de protectie impotriva razelor UV. Chiar si in cele mai toride zile. Acestea sunt concepute sa reziste indiferent de conditiile meteorologice, fiind extrem de atent gandite. Aceste sisteme de umbrire va pot permite ajustarea unghiului de patrundere a razelor cu cea mai mare usurinta. Motorul electric din componenta este ferit de umiditate datorita materialelor impermeabile, acestea alcatuind un sistem complex de pergole retractabile.  In acest fel, discutiile cu prietenii si familia nu vor fi intrerupte de conditiile meteorologice.

Check Also

Autorizare ISU Brasov

Autorizare ISU Brasov

Ce este si cine are nevoie de autorizare ISU Brasov? Chiar si in clipa de …

Close