marți , iunie 25 2024
Breaking News
Home / Servicii / Redesign site

Redesign site

Redesign site

Prezenta in mediul online este acum mai importanta decat oricand. Site-ul companiei dvs. trebuie sa fie cartea de vizita ce va reprezinta cu acuratete imaginea si calitatea serviciilor. Daca acesta nu va ajuta sa va indepliniti obiectivele propuse, este cel mai probabil timpul pentru un redesign site. Acest proces va imbunatati functionalitatea si experienta utilizatorilor pe paginile site-ului.

De ce sa apelam la un redesign site?

redesign siteAtunci cand ati creat site-ul ati stabilit anumite obiective pe care doreati sa le atingeti o data cu acest pas. Daca inca nu ati reusit sa le indepliniti probabil ceva nu functioneaza cum trebuie. Poate fi vorba despre functionalitatea site-ului, despre continutul acestuia sau aspectul general. Decizia de a face un redesign site nu trebuie luata usor. Se vor analiza toate aspectele si in urma rezultatelor se apeleaza sau nu la acest serviciu.

Se poate afirma ca site-ul este o reflexie a companiei in mediul online. Aici vizitatorii pot gasi informatii utile despre companie, despre produsele si serviciile oferite si va pot contacta. Primul impact pe care il are un client cu site-ul este decisiv. Acel moment stabileste daca utilizatorul va ramane sau nu pe pagina respectiva.

Cum influenteaza un redesign site vizitatorii sa devina clienti?

In urma unui redesign site se poate observa o crestere a timpului ramas pe pagina a utiliatorilor. Daca atunci cand se acceseaza linkul catre site-ul dvs. incarcarea va dura putin, acesta este primul avantaj. Odata ajunsi pe prima pagina, utiliatorii trebuie convinsi prin impactul vizual. Un design atractiv poate realiza acest lucru.  Apoi se tine cont de continut, care trebuie sa fie corect redactat, usor de inteles si relevant. Informatiile trebuie sa fie usor accesibile, astfel interesul vizitatorilor se va pierde rapid.

O agentie specializata in acest domeniu se numeste Cidev Concept. Au o experienta indelungata in acest domeniu, lucreaza cu o echipa de profesionisti si se asigura ca cerintele dvs. sunt luate in considerare.

Check Also

Epilare Definitiva Brasov

Epilare Definitiva Brasov

Este epilarea IPL o procedura de epilare definitiva Brasov? Adesea, firele de par care cresc …

Close