marți , noiembrie 29 2022
Breaking News
Home / Sanatate / Retinoscopie Brasov

Retinoscopie Brasov

Retinoscopie Brasov

Ar fi bine sa tineti cont de o Retinoscopie Brasov. Veto constata ca un astfel de examen oftalmologic va fi pe placul vostru. Este important sa va identificati din timp problemele oftalmologice. Procedand astfel, nu veti mai avea nici un fel de problema. Veti putea chiar sa evitati agravarea unor anumite probleme. Primul pas pe care trebuie sa-l faceti este examenul oftalmologic. Dupa ce veti face acest examen, veti putea trata eventualele probleme care ar putea aparea. Multe boli oculare sunt asimptomatice sau silentioase. Va trebui astfel sa va faceti periodic un control.

Retinoscopie Brasov

Primul examen oftalmologic se face atunci cand va nasteti. Dupa aceea, acest examen se va repeta din 3 in 3 ani. La inceperea scolii se va face un nou examen oftalmologic. Se va stabili astfel daca aveti o anumita problema. In functie de problemele care apar pe parcurs, va trebui sa va mai faceti din cand in cand un astfel de examen. Unele probleme mai importante apar in jurul varstei de 40 de ani. In aceasta perioada se recomanda de obicei o Retinoscopie Brasov si ochelarii de citit.

Retinoscopie BrasovDupa varsta de 60 de ani controalele vor deveni mult mai frecvente. Este important astfel sa va faceti controale cat mai des. Cele mai frecvente boli ale batranetii sunt glaucomul si cataracta. Acesta este motivul pentru care este nevoie de analize cat mai dese. Examenul oftalmologic va incepe cu un dialog medic-pacient. Aceste dialoguri fac referire la antecedentele personale patologice ale pacientului. Dupa acest dialog, are loc examenul oftalmologic efectiv.

Retinoscopie Brasov

Retinoscopie Brasov – In cadrul examenului propriu-zis are loc o testare a acuitatii vizuale. Se evalueaza motilitatea vizuala si se stabileste un anumit tratament. De asemenea, se va mai masura si tensiunea oculara. Pentru determinarea dipotriilor se foloseste autorefractometrul. Pe baza rezultatului, medicul oftalmolog stabileste corectia optica prin proba de lentile. I se va comunica pacientului care sunt lentielle de care are nevoie pentru a corecta o anumita problema. In cazul copiilor, se vor face niste analize speciale. Se vor stabili rapid problemele pe care le au acestia. Este important astfel sa aveti in vedere un tratament oftalmologic de calitate.

Check Also

Operatie Strabism

Operatie Strabism

Cine are nevoie de o operatie strabism? Stiati ca exista persoane care au nevoie de …

Close