joi , decembrie 1 2022
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Sisteme Irigatii Brasov

Sisteme Irigatii Brasov

Sisteme Irigatii Brasov

Profesionistii in implementarea de Sisteme Irigatii Brasov ofera o mare atentie componentelor, cum ar fi aspensoarele. Pentru un rezultat profesionist, specialistii acorda mare atentie tehncilor de amplasare a aspensoarelor. Spre exemplu, una din tehnici este acoperirea raza-pe-raza.

Sisteme Irigatii Brasov

Aspersoarele trebuie alese si amplasate, astfel incat sa stropeasca pana la fiecare aspersor adiacent. Concret, aspersoarele cu raza de 3 metri trebuie amplasate din 3 in 3 metri, pe ambele laturi ale suprafetei. Acesta tehnica se practica pentru o acoperire si o distributie uniforma a apei.

Sisteme Irigatii BrasovDe ce este recomandat sa beneficiezi de asistenta specialistilor in Sisteme de Irigatii?

Este recomandata asistenta de specialitate, pentru ca fiecare spatiu are anumite caracteristici. Implementarea de Sisteme Irigatii in cadrul spatiului este necesar sa fie adaptata la aceste nevoi sau caracteristici; cum le-am numit noi. Daca locuiti intr-o zona cu vant intens, este recomandat sa amplasati aspersoarele la o distanta mai apropiata (90% din raza).

Specialistii executa lucrarile dupa un plan bine stabilit initial, dupa analiza si schita proiectului de Sisteme Irigatii Brasov. In principiu, se tine cont de impartirea suprafetei facutainitial, si se incepe cu cate o arie pe rand, in ordine. Toata procedura de implementare a sistemulu se face intrun mod foarte organizat, deloc haotic.

Sisteme Irigatii Brasov

In cazul de Sisteme Irigatii, in care aspersoarele de pe laturile perimetrale nu stropesc eficient, trebuie amplasate aspersoare pe mijloc. Aceasta alternativa a amplasarii aspersoarelor pe mijlocul suprafetei ajuta si duce la o udare uniforma, realizandu-se la 360 grade.

Acum ca aspersoarele sunt pozitionate pe plan si cunoastem raza si unghiul pe care ne dorim sa le acopere, putem alege tipul de aspersor. Fiecare tip de aspensor este caracteristic si utilizat pentru o anumita categorie de spatiu sau vegetatie. Ca regula generala, aspersoarele se pot alege dupa raza de udare. Pentru raza de udare mai mica de 5,5 metri se aleg aspersoare spray cu duza spray. Tot aici se incadreaza si duzele speciale pentru spatii inguste. Pentru raza de udare mai mare de 5,5 metri se aleg aspersoare rotative sau aspersoare spray cu duza rotativa.

Check Also

Autorizare ISU Brasov

Autorizare ISU Brasov

Ce este si cine are nevoie de autorizare ISU Brasov? Chiar si in clipa de …

Close