marți , iunie 25 2024
Breaking News
Home / Industrial / Utilitatea unei vane seismice

Utilitatea unei vane seismice

Utilitatea unei vane seismice

Avand in vedere ca Romania se afla intr-o zona seismica, instalarea unei astfel de vane nu ar trebui omisa. Ea va veni in ajutorul vostru, oferindu-va protectia de care aveti nevoie. Aceste vane seismice  sunt ideale pentru voi si va vor feri de problema scurgerilor de gaze. In caz de cutremur sau de dezastru major, o astfel de vana ar putea deveni un adevarat ajutor.

Functionarea unei vane seismice

vane seismiceUn astfel de dispozitiv va detecta fara probleme un cutremur, avand o marja de eroare inexistenta. El se va activa in momentul in care cutremurul va fi cuprins intre 5,2 si 5,4 grade pe scara Richter. Principiul de functionare este foarte simplu. In momentul in care are loc un cutremur, aceste vane seismice vor inchide fluxul de gaz. Nu va fi nevoie sa se faca nici o alimentare electrica pentru ca acest flux sa fie inchis.

Exista si optiunea achizitionarii unei vane manuale. Daca veti lua in calcul aceasta optiune, trebuie sa aveti un lucru in vedere. Ideal ar fi sa ajungeti cat mai rapid la ea pentru a o actiona. In cazul unui cutremur major acest lucru va fi putin probabil, de aceea este indicatain mod special optiunea unei vane electrice.

De ce este necesara o vana seismica?

In multe zone din tara noastra, instalarea unei astfel de vane devine estrem de necesara. Aceasta are o importanta majora, devenind la fel de utila precum instalarea unui detector de incendiu.

Veti vedea ca alegand un astfel de produs, veti reusi sa obtineti protectia pe care vi-o doriti. Nu va mai trebui sa va faceti griji cu privire la scurgerile de gaz, daca veti opta pentru un astfel de produs. Siguranta voastra va fi asigurata, iar scurgerile de gaze vor deveni o problema a trecutului pentru voi. Apelati chiar acum la o firma specializata!

Check Also

Instalatii Electrice Industriale

Instalatii Electrice Industriale

De ce este nevoie de instalatii electrice industriale? Atunci cand vine vorba despre instalatii electrice …

Close