duminică , noiembrie 27 2022
Breaking News
Home / Servicii / Avocat Brasov

Avocat Brasov

Avocat Brasov

Sunteti in cautarea unui avocat Brasov specializat in drept civil? Nu mai este cazul, va prezentam avocatul. Acesta ofera asistenta si consultanta privind problemele de drept civil.

Consultanta avocat Brasov

avocat brasovAv. drd. onoreaza cereri de retrocedare pe cale administrativa si judecatoreasca, redactari contracte, tranzactii si alte cereri. De asemenea, acest avocat Brasov va poate reprezenta si asista juridic in fata instantelor de judecata.

Indiferent de cerintile dumneavoastra, fiti siguri ca le va putea onora. Fie ca vorbim de achizitii importante, negocieri, actiuni in uzucapiune sau simulatie, sau chiar partaje si recuperari de creante. Alegeti tot timpul doar un avocat bine pregatit si specialist in domeniu.

Importanta experientei avocatilor

Experienta unui avocat Brasov este foarte importanta in rezolvarea cazurilor. Av. drd. are o experienta de peste 17 ani in domeniul juridic. Incepand din anul 2000 in Baroul Dambovita, iar in 2004 in Baroul Brasov. Ulterior, din anul 2008 devenit practicant in insolventa. Un avocat cu experienta va grabi procesele de legalizare a dispozitivelor si hotararilor judecatoresti si le va pune in executare. De asemenea va putea oferi o data certa pentru toate inscrisurile si starea acestora. Toate aceste informatii vor fi tot timpul la dispozitia dumneavoastra.

Check Also

Salon Epilare Definitiva Brasov

Salon Epilare Definitiva Brasov

Avantajele epilarii intr-un salon epilare definitiva Brasov Se spune despre procedura de epilare cu laser …

Close