joi , decembrie 1 2022
Breaking News
Home / Constructii / De ce sa optati pentru case din lemn?

De ce sa optati pentru case din lemn?

De ce sa optati pentru case din lemn?

Daca veti opta pentru lemn, veti constata ca veti face o alegere foarte buna. O casa din lemn vine cu numeroase avantaje. In cele ce urmeaza, va voi prezenta cateva motive pentru care ar trebui sa alegeti construirea unei case din lemn. Optand pentru un astfel de material, veti constata ca ati facut o alegere foarte buna si va veti putea bucura de alegerea voastra.

Avantajele unei case din lemn

case din lemnO casa din lemn se va construi extrem de repede. Daca va veti decide sa alegeti sa va construiti o astfel de casa, atunci veti constata ca ea va putea fi construita foarte rapid. Veti constata ca aceasta locuinta va putea fi construita in doar cateva zile dupa ce s-a uscat fundatia ei. Folosind o echipa de 20-25 de persoane, o astfel de casa pe structura din lemn se va putea construi intr-o perioada scurta de timp.

Trebuie sa mai stiti ca daca alegeti o casa din lemn este si destul de primitoare si calduroasa. Lemnul este recunoscut ca un material ce ofera niste performante energetice si termice ridicate. Veti constata ca prin constructia unei case din lemn veti salva foarte mult spatiu. Peretii din lemn sunt de doua ori mai subtiri decat cei realizati din caramida. Optand pentru o astfel de locuinta veti vedea ca veti face o alegere foarte buna.

Rezistenta impotriva intemperiilor

Casele din lemn sunt si rezistente la cutremur. Lemnul fiind un material elastic, acesta va prelua miscarile seismice indiferent de directia acestora de propagare. Veti vedea ca o astfel de casa va rezista cu usurinta la un cutremur chiar de pana la 8 grade pe scara Richter.

Lemnul este un material destul de ieftin. O casa din lemn de 55-60 de mp, nu va ajunge sa coste mai mult de 20.000 de euro.

Check Also

Containere De Locuit

Containere De Locuit

Este decent traiul in containere de locuit? Stiati ca si in Romania au aparut containere …

Close