marți , iunie 25 2024
Breaking News
Home / Organizare Evenimente / Evenimente Corporate Brasov

Evenimente Corporate Brasov

Evenimente Corporate Brasov

Hotel Brasov este clasat la patru stele si ofera cele mai bune conditii de cazare dar si posibilitatea organizarii de evenimente corporate Brasov. Cele trei sali de conferinta, precum si cele doua restaurante, ofera posibilitatea organizarii unui numar mare de evenimente.

Indiferent daca este vorba de un training pentru angajati, o lansare de produs sau o conferinta, Hotel Brasov va pune la dispozitie spatiul necesar. Daca sunteti in zona pentru o intalnire de afaceri, atunci Hotel este alegerea ideala pentru un astfel de eveniment.

Conditii impecabile pentru organizarea de evenimente corporate Brasov

Evenimente Corporate BrasovHotelul dispune de trei sali de conferinta pentru evenimente corporate Brasov. Fiecare este decorata intr-un mod unic, pastrand in acelasi timp un aer elegant, propice unei intalniri de afaceri. Salile sunt dotate cu internet wireless, proiector, ecrande proiectie, flipchart, laptop si echipamente de sonorizare.

Toate cele trei sali sunt modulare, ele putand fi unite intr-o singura sala de plen cu o capacitate de 170 de persoane. Dispusa in aranjament de tip teatru, sala permite organizarea de evenimente si conferinte la o scara larga. Sala este destinata intalnirilor restranse, avand o capacitate de peste 20 de persoane. Biroul oval si fotoliile din piele ii confera un aer dinstins, special pentru intalnirile de afaceri ce necesita intimitate si eleganta.

Scapati de stres si relaxati-va

Deoarece aveti nevoie si de relaxare dupa o zi obositoare de sedinte, aveti la dispozitie centrul de sanatate. Aici puteti beneficia de terapii personalizate, in functie de nevoile dumneavoastra. Puteti opta intre sauna uscata, sauna umeda, fitness sau destinderea in fotoliile termo-reglabile. Pe langa acestea, mai puteti beneficia de reflexoterapie, reiki, masaj anticelulitic sau masaj de intretinere si relaxare.

Scapati de stresul din viata cotidiana si relaxati-va in atmosfera intima oferita de centrul de sanatate. Terapeutii nostri se vor ingriji ca dumneavoastra sa va simtiti revigorat si relaxat in urma oricarei sedinte de terapie.

Angajatii Hotelului va asteapta cu drag sa le treceti pragul si sa va bucurari de serviciile oferite!

 

Check Also

Trupa Nunta

Trupa Nunta

Tu cum alegi o Trupa de nunta? Alegand o Trupa Nunta ideala, va veti bucura …

Close