duminică , iulie 21 2024
Breaking News
Home / Tamplarie / Feronerie Brasov

Feronerie Brasov

Feronerie Brasov

Cat de important este rolul pe care il joaca feroneria pentru un geam termonan? Aceasta este una dintre componentele esentiale ale termopanelor. Elementele de feronerie termopan reprezinta piesele care asigura functionalitatea elementelor de tamplarie. Rolul lor este de a asigura inchiderea si deschiderea prin actionarea manerului dar si de a oferi etanseitate. Balamalele au ca rol sustinerea ferestrei, permitand reglajul acesteia.

Clasele de feronerie

feronerie brasovPrimul tip de feronerie este cel clasa A. Acest tip de produse de feronerie se produce in Germania sau Austria. O fereastra termopan provenita de la unul din acesti producatori va avea intotdeauna in componenta feronerie clasa A. Producatorii acestor marci ofera garantii de functionare si garanteaza un numar mare de actionari al produsului. Din acest motiv este esential sa va informati cu privire la tipul de feronerie utilizat in cadrul geamurilor termopan.

Clasa B. Acest tip de produse se fabrica in Turcia, avand drept caracteristica costul scazul al achizitiei. Desigur, pretul scazut inseamna si o calitate scazuta a ferestrei, garantia fiind aproape nula. Diferenta dintre preturi este, de obicei, de 10-15 euro, ceea ce reprezinta o suma minima pentru investitia pe care o veti face. Feroneria este importanta si pentru Ferestre Lemn Brasov. Pentru a fi cat mai durabile in timp.

Feronerie Brasov – rezistenta impotriva efractiei

Feronerie rezistenta la efractie. Acest tip de feronerie termopan are drept principal caracteristica faptul ca dispune de bumbi de securitate. Cu cat exista mai multe puncta de inchidere la un geam, cu atat feroneria este mai sigura. In general, toate ferestrele clasa A dispun de inchidere de acest gen. Sistemele de securitate de acest tip sunt special proiectate pentru a incetini patrunderea in caz de efractie. La noi veti gasi cele mai bune sisteme de feronerie Brasov pentru casa dumneavoastra. Acestea ofera o fiabilitate crescuta si siguranta in utilizare.

Prin apelarea la produsele de feronerie Brasov oferite de noi puteti fi siguri ca ati facut alegerea potrivita. Dispuneti de o etanseizare buna si de o rezistenta sporita la utilizare.

 

Check Also

tamplarie lemn brasov

Cea mai buna tamplarie lemn Brasov

Cea mai buna tamplarie lemn Brasov Pentru multi dintre voi, cea mai buna tamplarie este …

Close