duminică , iulie 21 2024
Breaking News
Home / Servicii / Folie Llumar Brasov

Folie Llumar Brasov

Folie Llumar Brasov

Glass Tuning va pune la dispozitie cele mai bune servicii pentru montari de folii cladiri din Brasov. Acestia au incheiat un parteneriat cu cel mai mare producator de folii, Llumar. Geamurile infoliate au o rezistenta mult mai mare la socuri mecanice, oferind un plus de protectie. Prin utilizarea de folie Llumar Brasov veti avea un plus de siguranta la locul de munca, respectiv acasa.

Caracteristicile importante ale foliei

Folie Llumar BrasovAvand o experienta vasta in acest domeniu, Glass Tuning dispune de o echipa numeroasa de profesionisti. Acestia s-au specializat in montarea de folii, oferind rezultate impecabile de fiecare data. Dumneavoastra veti beneficia de o lucrare bine facuta care va dura mult timp. Orice folie Llumar Brasov de la Glass Tuning este special conceputa pentru a filtra radiatiile daunatoare. Acest tip de folii introduce un strat de protectie si absorbtie UV, pentru siguranta sporita.

Pe langa acest lucru, prin existenta stratului metalizat si anti-zgariere, folia este mult mai rezistenta la factorii externi. Acest lucru garanteaza atat siguranta dumneavoastra cat si a geamului pe care este aplicata. Folia de la Llumar are o garantie ce variaza intre 7 si 12 ani. Garantia este valabila doar in cazul dezlipirii acesteia, nu si pentru alte defecte. Se exclude zgarierea sau deteriorarea foliei din divere motive.

Folie Llumar Brasov

Nu se recomanda curatarea geamurilor infoliate cu obiecte dure sau ascutite. Prafurile si substantele de curatat abrazive sunt si ele nerecomandate. Acestea vor deteriora suprafata foliei, ea pierzandu-si efectul estetic dar si proprietatile de protectie. De asemenea, aplicarea foliei se realizeaza doar de echipa de profesionisti. Folia se poate monta atat pe suprafete de sticla dar si pe suprafete vitrate. Montarea se realizeaza usor, acestea putand fi indepartate oricand doriti. Atunci cand curatati o suprafata infoliata, trebuie sa aveti grija la produsele de curatare utilizate. Acestea nu trebuie sa fie abrazive, pentru a nu deteriora suprafata foliei.

 

Check Also

Servicii Detectivi Particulari

Servicii Detectivi Particulari

Tot ce trebuie sa stiti despre servicii detectivi particulari Cu totii am vazut filme in …

Close