marți , iunie 25 2024
Breaking News
Home / Evenimente / Magician Nunta

Magician Nunta

Magician Nunta

Organizarea de evenimente presupune angajarea unei echipe care sa preia toate responsabilitatile planificarii. Te pot ajuta cu sfaturi si idei daca nu stii ceea ce iti doresti. Dar cel mai important este ca te scapa de stres si griji. Organizatorii vor avea grija de decoratiuni, aranjamente, invitatii, chipamente tehnice si entertainment. Daca nu stii ce ar putea anima atmosfera, iti vor oferi sugestii, precum trupe de dans, formatii, magician nunta, sau DJ.

Magician – din antichitate pana in prezent

magician nuntaIdeea de iluzionism si magie fascineaza de fiecare data. Trucurile magice au existat din cele mai vechi timpuri, si au rezistat trecerii timpului. Un factor care ajuta in aceasta longevitate este dezvoltarea continua a posibilitatilor si tehnologiilor. Cei mai renumiti dintre magicieni au ramas in istorie pentru trucurile unice cu care au venit. Harry Houdini si-a castigat faima datorita numerelor sale periculoase de evadare din lanturi, catuse, cabluri si funii atarnate de zgarie nori.

Jean Eugene Robert-Houdin a fost fascinat de magie, si a deschis primul ansamblu formal in care sa aiba loc reprezentatii. Este cunoscut ca fiind “tatal magiei moderne”. David Copperfield a reusit sa faca sa dispara faimoasa Statuie a Libertatii. Este considerat cel mai bun magician al timpurilor sale, iar uneori lucra si 2 ani pentru un numar.

De ce un magician nunta?

Revenind la partea de magician nunta, il putem recomanda pe Robert Magicianul. De 9 ani isi incanta publicul cu trucuri unice, spontane si diferite. Isi poate adapta performantele incat sa fie adecvate pentru categoria de varsta caruia se adreseaza. De exemplu, poate avea un magic show pentru o petrecere de copii, o nunta, botez sau evenimente corporate.

Nunta reprezinta un eveniment de amploare in care entertainmentul trebuie sa fie din plin. De obicei, o astfel de petrecere dureaza mult, si este bine ca alternativ sa apara momente ce capteaza atentia. Invitandu-l pe Robert Magicianul pot disparea partile denumite momente moarte, in care nimeni nu pare sa faca nimic.

Close