duminică , noiembrie 27 2022
Breaking News
Home / Industrial / Robineti Industriali

Robineti Industriali

Robineti Industriali

Robineti IndustrialiOrice instalatie industriala, indiferent de domeniul de activitate, fie ca este vorba despre industria alimentatra, petroliera, chimica sau orice alta industrie, functioneaza datorita unor conducte si a unor elemente care asigura trecerea eficienta a fluidelor.
Fiind vorba despre sisteme de instalatii complexe care deseori asigura buna functionare a unei fabricii spre exemplu, este nevoie sa beneficiati de produse de inalta calitate.

Unul dintre furnizorii cei mai importanti de echipamente industriale este Recondi. Compania ofera o gama diversa de astfel de echipamente. Este furnizor de robineti industriali, racorduri flexibile, manometre, clapete de sens, reductoare de presiune, vane seismice si o varietate de alte accesorii care sa asigure functionalitatea instalatiei.

Functii ale robinetilor industriali

Robinetii industriali pot indeplini mai multe functii. Acest lucru depinde de domeniul in care urmeaza sa fie aplicati. Robinetii fluture sunt foarte cautati si utilizati pentru ca sunt eficienti si usor de utilizat si se pot monta pe instalatii diverse. Cei cu sertar sunt robineti de inchidere cu ventil a caror durabilitate se datoreaza materialelor din care sunt confectionati: otel, inox sau fonta.

Unde intalnim robineti industriali?

Robinetii se folosesc in general in industrie. Unde se afla o conducta exista si un robinet cu ajutorul caruia sa se poata controla debitul fluidelor.
Robinetii sunt de fapt dispozitive, armaturi sau organe de masina care sunt montate la capatul unei conducte. Nu este insa obligatoriu sa fie montati doar la capatul unei conducte. Pot fi pusi la capatul unui tub de scurgere sau intre doua conducte. Cu ajutorul unor robineti industriali puteti intrerupe circulatia lichidelor sau puteti stabili circulatia lichidelor in doua sensuri. Ca urmare, un robinet poate schimba debitul unui fluid sau il poate regula. Aceasta functionalitate are loc in functie de necesitate.

Compania Recondi pune mare accent pe calitatea produselor distribuite. Din acest motiv toate produsele distribuite de acestia vin cu garantia durabilitatii ca urmare a caracteristicilor speciale pe care le detin.

 

Check Also

vane seismice

Utilitatea unei vane seismice

Utilitatea unei vane seismice Avand in vedere ca Romania se afla intr-o zona seismica, instalarea …

Close