duminică , iulie 21 2024
Breaking News
Home / Casa si Gradina / Alegeti usor cel mai bun ingrasamant cu zeolit natural

Alegeti usor cel mai bun ingrasamant cu zeolit natural

Alegeti usor cel mai bun ingrasamant cu zeolit natural

Zeolitul este cea mai buna decizie pentru voi. Acesta va avea numeroase proprietati pe care cu siguranta le veti aprecia. Veti constata ca daca va veti decide sa utilizati acest produs, veti face o alegere excelenta. In cele ce urmeaza va voi prezenta cateva avantaje ale utilizarii ingrasamantului cu zeolit natural. Veti vedea ca acesta va avea numeroase avantaje si cu siguranta il veti aprecia mai mult.

Principalele avantaje ale utilizarii ingrasamintelor cu zeolit natural

zeolit naturalIn primul rand, trebuie sa stiti ca acesti zeoliti provin din tufurile vulcanice. Ei sunt aluminosilicati cu niste proprietati deosebite. Ei vor pierde si castiga reversibil apa, fiind ideali pentu plante. Acestia vor pune la dispozitia plantelor toate substantele de care ele au nevoie. Aceste substante, dar si apa vor fi consumate de plante doar in momentul in care ele vor avea nevoie de acestea.

Un alt lucru pe care il veti constata este ca zeolitii sunt folositi in agricultura pentru a imbogati solurile acide, dar si pe cele nisipoase. Dupa primul an de utilizare a ingrasamantului cu zeolit natural, veti constata ca are loc procesul de refacere a microbiologiei solului. Va veti putea bucura de un sol mai fertil, cu un nivel ridicat de humus.

Aflati cum va poate creste productia

In urma unor experiente, s-a demonstrat ca ingrasamantul cu zeolit are un impact benefic asupra culturilor. Folosind acest ingrasamant, veti observa o crestere chiar si cu 35% a productiei. Fiind un reglator si dozator de apa si elemente nutritive, acest mineral este perfect pentru culturile voastre. El va va oferi posibilitatea sa aveti niste culturi mai productive, la un pret mai mic.

Veti constata ca timpul si costurile necesare culturii vor fi mai mici. Folosind zeolit, veti ajunge chiar sa economisiti o buna parte din bani si cu siguranta va veti putea bucura de principalele avantaje.

Check Also

Termopane Salamander Brasov

Termopane Salamander Brasov

Ce motive am sa aleg termopane Salamander Brasov? Atunci cand vreti sa faceti o achizitie …

Close